Задать вопрос
26 ноября, 08:47

Довжина прямокутника 6 см, а ширина в 2 рази коротша. Обчисли периметр прямокутника. Побудуй цей прямокутник.

+4
Ответы (1)
  1. 26 ноября, 10:43
    0
    Длина 6 см

    ширина тогда 6:2=3 см

    периметр = (6+3) * 2=18 см
Знаете ответ?
Сомневаетесь в ответе?
Найдите правильный ответ на вопрос ✅ «Довжина прямокутника 6 см, а ширина в 2 рази коротша. Обчисли периметр прямокутника. Побудуй цей прямокутник. ...» по предмету 📘 Математика, а если вы сомневаетесь в правильности ответов или ответ отсутствует, то попробуйте воспользоваться умным поиском на сайте и найти ответы на похожие вопросы.
Смотреть другие ответы
Похожие вопросы по математике
У трикутника вси сторони ривни. Його периметр доривнюе 27 см. Побудуй прямокутник довжина якого доривнюе сторони трикутника а ширина - на 7 см коротша. Обчисли площу прямокутника
Ответы (1)
У трыкутныка все стороны ривни. Його периметр доривнюе 27 см. Побудуй прямокутник довжина якого доривнюе стороне трикутныка а ширина - на 7 см коротша. Обчисли площу прямокутника
Ответы (1)
Довжина рямокутника 12 см. а ширина на 4 см. меньша. Знайди площю прямокутника обчисли його периметр ... Ширина прямокутника 6 см. а довжина у 2 рази бильша. Обчисли площюрямокутника знайди його перимтр.
Ответы (1)
Довжина першого видризка складае третю четверту частину вид довжини другого видризка. Довжина другого видризка, у свою чергу, у 2 рази бильша за довжину третього видризка. Довжина третього видризка на 4 см коротша, ниж довжина четвертого видризка.
Ответы (1)
довжина прямокутника 8 см а ширина на 5 см коротша побудуй прямокутник знайди його периметр
Ответы (2)