Задать вопрос
14 июля, 07:22

Алекс живет в Лондоне. Задай ему вопросы используя фразы и глаголы в скобках. Фразы:a street map, to Manhattan, some autographs, a Broadway show, in a five-star hotel. Глаголы:stay, go, buy, see, get.

+3
Ответы (1)
  1. 14 июля, 08:58
    0
    1) In wich hotel can I stay?

    2) Can I get some autographs from you?

    3) How can I go to Manhattan?

    4) Where can I buy a street map?

    5) Where can I see a Broadway show?
Знаете ответ?
Сомневаетесь в ответе?
Найдите правильный ответ на вопрос ✅ «Алекс живет в Лондоне. Задай ему вопросы используя фразы и глаголы в скобках. Фразы:a street map, to Manhattan, some autographs, a Broadway ...» по предмету 📘 Английский язык, а если вы сомневаетесь в правильности ответов или ответ отсутствует, то попробуйте воспользоваться умным поиском на сайте и найти ответы на похожие вопросы.
Смотреть другие ответы
Похожие вопросы по английскому языку
Закончите предложения с I/me/we/us/you/he/him/she/her/they/them 1. I want to see her but ... doesnt want to see ... 2. I want to see him but ... doesnt want to see ... 3. They want to see me but ... dont want to see ... 4. We want to see them but ...
Ответы (1)
Используйте фразовые глаголы, чтобы завершить предложения. Вот глаголы-to get adout, to get across, to get ahead, to get along, to get at, to get away, to get back, to get by, to get out of smth, to get over smth, to get througt.
Ответы (1)
Write two passive sentences for each of the sentences below, as in the example. Example: Leslie gave John a ticket to a Broadway performance. A ticket to a Broadway performance was given to John. John was given a ticket to a Broadway performance.
Ответы (1)
Образуйте от глаголов, данных в скобках, прошедшее время. Last weekend we (go) to London by train. We (stay) at a hotel in Princess Street. It (be) cold and windy when we (arrive) in Scotland, but the hotel (be) warm and comfortable.
Ответы (2)
Предложение:I want you to go-Я хочу, чтобы ты пошёл Почему пошёл будет не went, а go? И ещё вопрос:Alex who?-Алекс кто? Почему не говорим Alex is who? И переводом не отличаются (1 предложение) Алекс кто?2) Алекс кто такой?
Ответы (2)