Задать вопрос
31 октября, 05:11

Make up correct sentences

+1
Ответы (1)
  1. 31 октября, 06:11
    0
    Составьте правильные предложения
Знаете ответ?
Сомневаетесь в ответе?
Найдите правильный ответ на вопрос ✅ «Make up correct sentences ...» по предмету 📘 Английский язык, а если вы сомневаетесь в правильности ответов или ответ отсутствует, то попробуйте воспользоваться умным поиском на сайте и найти ответы на похожие вопросы.
Смотреть другие ответы
Похожие вопросы по английскому языку
Cross out the incorrect verbs in these sentences. Both verbs may be correct. I couldn't do/make the homework last night. She's going to make/have a party for her birthday. Did he do/make many mistakes? I often make/do the housework.
Ответы (1)
1. Соотнесите словосочетания с переводом. 1. to make up one's mind а) делать доклад 2. to make progress b) делать успехи 3. to make friends с) зарабатывать деньги 4. to make a report d) подружиться 5. to make noise е) шуметь 6.
Ответы (1)
Найдите перевод предложений 1. to make up one's mind а) делать доклад 2. to make progress b) делать успехи 3. to make friends с) зарабатывать деньги 4. to make a report d) подружиться 5. to make noise е) шуметь 6.
Ответы (1)
Переведите фразы с английского на русский (не пользоваться переводчиком) : Do homework Do your best Do an exercise Do well/badly Do the shopping Do housework Do a lot of damage Do Maths/Physics Do research Make an effort Make a cake/tea/coffee Make
Ответы (1)
1. Choose an adjective or an adverb to make sentences grammatically correct. Examples: It is clear. I see it clearly. 1. It is (correct, correctly). 2. Spell the word (correct, correctly). 3. You know it (good, well). 4. Of course it is (good, well).
Ответы (1)