Задать вопрос
12 марта, 03:11

Прочитай письмо Джека. Помоги ему сделать письмо короче. Переделал подчеркнуть предложения по образцу образец: I am a dog - I' a dog. Письмо: I am a dog. I am kind. I do not live in London. I have not got many friends. I have got two friends. They are a donkey and a cat. The donkey does not like winter. He cannot play snowballs. It will be sunny. It will not be rainy. I will be happy to see you.

+2
Ответы (1)
  1. 12 марта, 04:59
    0
    I am a kind dog. I don't live in London. have got two friends - a donkey and a cat. The donkey doesn't like winter. He cann't play snowballs. It will be sunny. It will not be rainy. I'll be happy to see you.
Знаете ответ?
Сомневаетесь в ответе?
Найдите правильный ответ на вопрос ✅ «Прочитай письмо Джека. Помоги ему сделать письмо короче. Переделал подчеркнуть предложения по образцу образец: I am a dog - I' a dog. ...» по предмету 📘 Английский язык, а если вы сомневаетесь в правильности ответов или ответ отсутствует, то попробуйте воспользоваться умным поиском на сайте и найти ответы на похожие вопросы.
Смотреть другие ответы
Похожие вопросы по английскому языку
Сделай короче предложения I am a dog I am kind I do not live in London I have not got many friends I have got two friends They are a donkey and cat The donkey does not like winter he cannot play snowballs It will be sunny It will not be rainy I will
Ответы (1)
Сделай предложения короче. I am kind. I do not got many friends. I have not got many friends. I have got two friends. They are a donkey and a cat. The donkey does not like winter. He cannot play snowballs. It will be sunny. It will not be rainy.
Ответы (1)
помогите сделать текст короче. I am dog. I am kind. I do not live in London. I have not got many friends. But I have got two friends. They are a donkey and a cat. The donkey does not like winter. He cannot play snowballs. It will be sunny.
Ответы (1)
Помогите сделать письмо короче. Переделать предложения по образцу. Образец:I am a dog.-I m a dog. Переделать:I dog not live in London. I have not got many friends. I have got two friends. They are a donkey and a cat. The donkey does not like winter.
Ответы (1)
Помогите сделать предложения короче. Образец: I am a dog. Im a dog. Предложения: I am kind, I do not live in London, I have not got many friends, I have got two friends, They are a donkey and a cat, The donkey does not like winter, He cannot play
Ответы (2)