Задать вопрос
28 февраля, 13:17

Написать сочинение "Мой рабочий день (студента) ".

20-25 предложений, только чтобы не спалили, что с интернета списано

+2
Ответы (1)
  1. 28 февраля, 14:28
    0
    Hello! I am a student. I should get up early every morning. But I can't. Because I go to bed too late. So I often get up too late. And, as a result I'm always late to my classes.

    After one or two lections I go to the canteen. I have lunch there. Then sometimes I go to my job. But sometimes I again go to the classes.

    The teachers say to us do some many homework task! But I try to do all of them!

    After classes or during them I should work. I am waitress. I work in the pub "Long road". This pub is in the centre of the city.

    After my job I get home. Then I cook supper for me and my friend. We live together. After that I have a shower. And I should to do my classes. So I do it untill 2 or 3 a. m. And then I sleep on the table or under it.
Знаете ответ?
Сомневаетесь в ответе?
Найдите правильный ответ на вопрос ✅ «Написать сочинение "Мой рабочий день (студента) ". 20-25 предложений, только чтобы не спалили, что с интернета списано ...» по предмету 📘 Английский язык, а если вы сомневаетесь в правильности ответов или ответ отсутствует, то попробуйте воспользоваться умным поиском на сайте и найти ответы на похожие вопросы.
Смотреть другие ответы
Похожие вопросы по английскому языку