Задать вопрос
10 мая, 05:35

These sentences come from two letters. Write the letters.

Last summer I visited the capital of Italy. It was cold and rainy in Helsinki. Next summer I decided to go to Italy. I decided to go to Italy next summer again. I can't say I liked the country and its cities very much. It was very hot there, but I liked the squares and streets of Rome very much. Last summer I visited Finland.

Что нужно сделать? Помогите! Перевидите задание и текст. Что надо написать?

+1
Ответы (1)
  1. 10 мая, 06:40
    0
    Эти предложения взяты из 2 писем. Напишите эти письма.

    (Выбрав подходящие предложения для каждого письма)

    1 письмо: Last summer I visited the capital of Italy. It was very hot there, but I liked the squares and streets of Rome very much. I decided to go to Italy next summer again.

    2 письмо: Last summer I visited Finland. It was cold and rainy in Helsinki. I can't say I liked the country and its cities very much.
Знаете ответ?
Сомневаетесь в ответе?
Найдите правильный ответ на вопрос ✅ «These sentences come from two letters. Write the letters. Last summer I visited the capital of Italy. It was cold and rainy in Helsinki. ...» по предмету 📘 Английский язык, а если вы сомневаетесь в правильности ответов или ответ отсутствует, то попробуйте воспользоваться умным поиском на сайте и найти ответы на похожие вопросы.
Смотреть другие ответы